Cătălin Câmpeanu s-a calificat în semifinale la 60 metri, la CE de la sală de la Praga

Sportivul Cătălin Câmpeanu s-a calificat, sâmbătă, în semifinala probei de 60 de metri, la Campionatele Europene de sală, de la Praga.

91 afișări
Imaginea articolului Cătălin Câmpeanu s-a calificat în semifinale la 60 metri, la CE de la sală de la Praga

Cătălin Câmpeanu s-a calificat în semifinale la 60 metri, la CE de la sală de la Praga

Atletul Cătălin Câmpeanu a luat startul în grupa 1 de calificări, încheind pe locul 3, cu timpul de 6,65 secunde, cu care s-a calificat în semifinalele probei. Acestea sunt programate duminică.

În reuniunile de vineri, alţi trei sportivi români s-au calificat în finale. Astfel, Marian Oprea va evolua în finala de sâmbătă la triplusalt (16,63 metri) , iar Alina Rotaru (6,59 metri) şi Florentina Marincu (6,57 metri) în cea de la săritura în lungime.

Potrivit anunţului FR Atletism, obiectivul delegaţiei României la CE de la Praga, care se încheie duminică, este obţinerea a 1-2 medalii şi 6-8 calificări în finale.

Ultima medalie obţinută de România la CE de sală a fost la ediţia din 2011 (Paris), bronz, prin Marian Oprea, la triplusalt (17,62 metri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici