Catena, VICECAMPIOANA turneului european de fotbal de la Milano

Echipa Catena Racing Team este vicecampioană a turneului european de fotbal corporatist EFBLU European Tour 4, de la Milano, după un parcurs fără înfrângere şi o finală în care a fost nevoie de executarea loviturilor de departajare pentru desemnarea câştigătoarei.

Articol cu conținut publicitar

1216 afișări
Imaginea articolului Catena, VICECAMPIOANA turneului european de fotbal de la Milano

Catena, VICECAMPIOANA turneului european de fotbal de la Milano

Catena Racing Team a terminat faza grupelor cu trei victorii: 5-2 cu Rompetrol România, 3-2 cu Odelo Slovenia şi un categoric 4-0 cu Credipass Italia. În sferturile de finală a trecut fără emoţii, cu 2-0, de Energetik Belarus, scor reuşit după un meci demn de o finală. În penultimul act al competiţiei a învins, cu acelaşi scor, Gemini Solutions România.

În finala turneului, Catena Racing Team a întâlnit formaţia Intel Rusia, în faţa căreia nu a cedat, meciul terminându-se, după timpul regulamentar de joc, indecis: 1-1. A fost nevoie de executarea loviturilor de departajare, pentru desemnarea învingătoarei, capitol la care ruşii s-au dovedit a fi mai norocoşi, câştigând cu 3-1. Prin urmare, Catena Racing Team a terminat turneul în postura de vicecampioană, cu 5 victorii şi un egal.

Pentru spirit de echipă, determinare şi stil de joc, Mihai Iulian Cană (foto în stânga), membru Catena Racing Team, a fost desemnat de organizatori cel mai bun jucător al turneului. Contribuţia lui a fost decisivă în evoluţia echipei, marcând 7 goluri de-a lungul competiţiei.

Echipa de fotbal Catena Racing Team, participantă la turneul de la Milano, a fost formată din: Marius-Ştefan Aranghel, Mihai-Iulian Cană, Silviu-Costel Costache, Adrian-Marius Cruceană, Victor Cioroianu-Ezaru, Gabriel-Marian Micu, Florin-Cătălin Oprea, Mihai Prodan, Nicolae Tălpeanu, Aurel-Ionuţ Tutunaru, Andrei Vlăsceanu, Dragoş Zaharia, Aurelian-Bogdan Pătraşcu – antrenor-jucător, Ovidiu-Dorin Gorcea – manager, Daniel-Dumitru Ioniţă – director sportiv şi Daniel Marin – vicepreşedinte Catena Racing Team.

EFBLU European Tour 4 s-a desfăşurat sub sigla European Football Business Leagues United, reunind 16 echipe din 8 ţări: România, Italia, Polonia, Slovenia, Belarus, Rusia, Letonia şi Portugalia.

EFBLU (European Football Business Leagues United), organizaţie înfiinţată în 2016, are misiunea de a observa, dezvolta şi promova fotbalul corporatist în Europa, întărind astfel relaţiile dintre ligile europene care organizează competiţii de fotbal corporatist.

Catena Racing Team este cel mai mare club polisportiv corporatist din România, format din pasionaţi de sport din firmele grupului (Fildas, Catena, Tonica Group, Smart Soft Power) şi din afara sa.

Catena Racing Team este câştigătoare a Cupei Companiilor 2019 la fotbal, turneu la care nu a înregistrat nicio înfrângere. Anul trecut, Catena Racing Team a reuşit o performanţă de-a dreptul excepţională, devenind vicecampioană mondială la fotbal, la Campionatul Mondial al Companiilor - World Company Sports and Games, desfăşurat în localitatea La Baule, Franţa - o competiţie la care au participat peste 6.000 de concurenţi din 50 ţări, la 25 de discipline sportive!

Din impresionantul palmares al echipei de fotbal Catena Racing Team mai pot fi menţionate următoarele trofee: Medical&Pharma Football Cup 2015 şi 2016 – Locul  1, SuperLiga Companiilor 2017 – Locul 1, Campionatul Naţional de Fotbal Corporatist – Toamna 2017 – Locul 1 sau Christmas Charity Cup 2017 – Locul 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici