Cauza decesului lui Alexander Dale Oen nu a fost încă stabilită

Primele rezultate ale autopsiei nu au permis stabilirea cauzei decesului înotătorului norvegian Alexander Dale Oen, campion mondial şi vicecampion olimpic la 100 metri bras, care a murit, luni, în SUA, la 26 de ani, au anunţat autorităţile americane.

183 afișări
Imaginea articolului Cauza decesului lui Alexander Dale Oen nu a fost încă stabilită

Alexander Dale Oen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Autopsia a fost efectuată marţi de serviciile medico-legale din Coconino. Cauza morţii urmează să fie stabilită după alte teste. Este nevoie probabil de opt săptămâni pentru a stabili rezultatele", a declarat Barbara Worgess, responsabila serviciilor de sănătate, precizând că nu au fost descoperite urme de lovituri pe corpul sportivului.

Înotătorul a fost găsit prăbuşit în baia piscinei, luni seară, după un antrenament în Flagstaff, Arizona. Medicii echipei norvegiene nu l-au putut reanima şi nici doctorii de pe ambulanţa chemată pentru a-l transporta la spital.

Alexander Dale Oen a câştigat medalia de aur în proba de 100 metri bras, la Campionatele Mondiale din 2011, iar la Jocurile Olimpice din 2008 a fost medaliat cu argint.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici