Caz revoltător. Şi-a omorât în bătaie copilul în vârstă de doar 5 ani pentru că i-a aruncat biletul la pariuri

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din Nigeria a fost arestat după o crimă oribilă.

9141 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător. Şi-a omorât în bătaie copilul în vârstă de doar 5 ani pentru că i-a aruncat biletul la pariuri

Caz revoltător. Şi-a omorât în bătaie copilul în vârstă de doar 5 ani pentru că i-a aruncat biletul la pariuri

Bamidele Olajide, care locuia în Lagos, a fost arestat de autorităţile nigeriene după ce şi-a ucis în bătaie fiul în vârstă de doar 5 ani. Motivul e halucinant: copilul i-ar aruncat biletul la pariuri.
 
Potrivit presei nigeriene, puştiul a aruncat biletul la pariuri, câştigător de altfel, în timp ce tatăl său dormea. Când s-a trezit, bărbatul nu şi-a putut stăpâni nervii şi şi-a bătut copilul până l-a lăsat fără suflare.
 
În faţa poliţiştilor, bărbatul a prezent o altă versiune şi a încercat chiar să îşi găsească o scuză: situaţia economică din Nigeria l-a determiant să joace la pariuri.
 
”Nu a fost intenţionat. L-am bătut de supărare că a pierdut biletul. El a fugit afară şi a căzut pe scări. A căzut pe podea şi s-a lovit la cap. Regret mult acţiunile mele şi aş fi vrut să nu se întâmple aşa ceva”, a declarat acesta în faţa autorităţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici