Ce carieră şi-ar dori Cristiano Ronaldo după retragerea din fotbal

Cristiano Ronaldo va împlini 35 de ani pe 5 februarie şi îşi face planuri pentru cariera pe care o va urma după ce va părăsi terenul de fotbal. Atacantul portughez se gândeşte să se apuce de actorie.

916 afișări
Imaginea articolului Ce carieră şi-ar dori Cristiano Ronaldo după retragerea din fotbal

Sursa FOTO: Hepta.ro

Într-o conferinţă de presă, Ronaldo a anunţat că vrea să mai joace fotbal atât timp cât îi va permite corpul să o facă. Acesta susţine că munceşte continuu pentru a-şi îmbunătăţi abilităţile mentale şi fizice. Jucătorul portughez îşi doreşte să experimenteze noi provocări după ce se va lăsa de fotbal, astfel că intenţionează să joace într-un şi într-un film.

„În urmă cu câţiva ani, vârsta până la care se juca fotbal era de 30-32 de ani, dar acum găseşti pe teren şi jucători de 40 de ani. În momentul în care corpul meu nu mai răspunde corect, atunci va fi momentul să plec. Succesul meu pe teren este rezultatul muncii grele şi a modului de a trăi.

Muncesc continuu pentru a-mi îmbunătăţi abilităţile mentale şi fizice. Doresc să-mi continui studiile după ce mă retrag din fotbal. Sper să trăiesc mai mult de 50 de ani pentru a învăţa lucruri noi şi să am provocări diferite, de exemplu să joc într-un film.” , a explicat Cristiano Ronaldo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici