Ce sancţiune a primit clubul Dinamo pentru incidentele de la meciul cu Steaua

Clubul Dinamo a fost sancţionat, marţi, de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal cu disputarea unei etape cu porţile închise şi 50.000 de lei penalitate sportivă pentru incidentele provocate de propriii fani la meciul cu Steaua, informează, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul LPF.

1155 afișări
Imaginea articolului Ce sancţiune a primit clubul Dinamo pentru incidentele de la meciul cu Steaua

Clubul Dinamo, sancţionat cu disputarea unei etape cu porţile închise (Imagine: Diana Stoica/Mediafax Foto)

De asemenea, FC Steaua a fost sancţionat cu 10.000 de lei penalitate sportivă.

Clubul Dinamo a fost amendat şi de Jandarmeria Capitalei cu 50.000 de lei după partida cu Steaua, pentru că nu a luat măsuri pentru interzicerea introducerii şi folosirii în arena sportivă de materiale pirotehnice, iar cinci suporteri s-au ales cu dosare penale deoarece au aprins torţe şi petarde.

Meciul Dinamo - Steaua a fost întrerupt în minutul 38 de arbitrul Sebastian Colţescu, după ce suporterii au aruncat cu mai multe obiecte în teren şi s-a reluat după aproximativ şase minute.

De asemenea, la începutul ambelor reprize, fanii dinamovişti au aprins torţe şi petarde, unele dintre acestea fiind aruncate înspre suprafaţa de joc şi tribuna I.

Partida Dinamo - Steaua, disputată la 10 mai pe Arena Naţională în cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I, s-a încheiat cu scorul de 0-2 (0-1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici