Ce scrie presa germană după meciul Schalke 04 - Steaua

Cotidianul german Kicker a scris după meciul Schalke 04 - Steaua Bucureşti, scor 2-1 în grupa J a Ligii Europa, că echipa română a finalizat singura sa ocazie, după o combinaţie frumoasă, şi că gazdele au câştigat meritat.

562 afișări
Imaginea articolului Ce scrie presa germană după meciul Schalke 04 - Steaua

Ce scrie presa germană după meciul Schalke 04 - Steaua (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Raul a înscris primul său gol pentru Schalke în Liga Europa. Steaua: o ocazie, un gol. Presiunea gazdelor s-a concretizat la golul lui Papadopoulos, apoi Steaua a penalizat relaxarea lui Schalke după o combinaţie frumoasă, finalizată de Rusescu. În repriza a doua, Raul a marcat pentru 2-1. Steaua a stat bine defensiv, dar n-a găsit mijloacele să străpungă apărarea adversă, iar Schalke a construit cu răbdare, gestionând rezultatul", a scris Kicker.

Cotidianul Bild a titrat: "Raul duce Schalke mai departe". "Echipa din Gelsenkirchen a câştigat pe merit, a profitat de superioritatea sa, nu îndeajuns însă pentru un succes mai clar. Schalke a dominat în faţa naivilor români. Steaua a egalat parcă de nicăieri, şi la pauză a fost un egal amar. Raul a făcut dreptate şi a adus victoria şi calificarea. N-a fost o victorie strălucitoare, dar a fost una clară", a scris Bild.

"Mai multă muncă decât plăcere", este titlul din publicaţia Sued Deutsche: "N-a fost un joc frumos, dar Schalke şi-a atins obiectivul. Graţie unui gol al spaniolului Raul, Schalke şi-a asigurat accesul în faza eliminatorie".

Cotidianul Der Westen din Gelsenkirchen a scris că "în careul Stelei a fost mereu stare de alarmă". "În minutul 33, românii au luat faţa cu inteligenţă defensivei germane, iar Rusescu a înscris. Schalke a obţinut un succes aşteptat, chiar dacă n-a sclipit", a comentat Der Westen.

Ziarul Die Welt a subliniat că "Steaua a mizat pe contraatac şi a egalat surprinzător, dar Raul a înflăcărat-o pe Schalke".

"Raul spulberă dubiile", a titrat T-Online, în timp ce Die Stern a notat că "Senor Raul a marcat pentru o victorie meritată. Neglijenţa de la faza golului egalizator a făcut meciul mai greu pentru Schalke. Combinaţia românilor a pus echipa lui Stevens într-o postură neplăcută. După pauză, Steaua a rămas aproape de propia poartă, Schalke a rămas sus, dar ocaziile mari au lipsit, până la golul lui Raul".

"Schalke iernează în Europa, e calificată înaintea ultimei etape. Gazdele au creat permament pericol, au atacat iar şi iar, şi nu au dat şanse Stelei să respire. Dominarea s-a concretizat în minutul 25, dar apoi, din nimic, Steaua a reuşit să egaleze. Golul a paralizat parcă echipa lui Stevens, iar echipele au intrat la cabine la egalitate. Raul a adus o victorie meritată", a comentat site-ul oficial al grupării germane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici