Ce spune Virginia Ruzici despre varianta ca Andrei Pavel să fie antrenorul Simonei Halep

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, a şters un nume de antrenor de pe lista Simonei Halep. Potrivit declaraţiei fostei jucătoare de tenis, Andrei Pavel nu va reveni alături de liderul mondial.

1893 afișări
Imaginea articolului Ce spune Virginia Ruzici despre varianta ca Andrei Pavel să fie antrenorul Simonei Halep

Ce spune Virginia Ruzici despre varianta ca Andrei Pavel să fie antrenorul Simonei Halep

"Andrei este cu Marius Copil acum. Acest gând nu există.

Situaţia este puţin de neaşteptat, dar decizia lui Darren mi se pare respectabilă. Daţi-ne putem timp şi o să ştiţi. Nu ştiu dacă o să fie român sau străin. Vom analiza toate posibilităţile care ni s-au oferit şi poate şi altele pe care le vom căuta noi", a spus Virginia Ruzici, la revenirea în ţară.

Simona Halep şi Darren Cahill au întrerupt colaborarea după trei ani. Sub comanda australianului, sportiva din Constanţa a reuşit să câştige primul Gran Şlem din carieră şi să ajungă numărul 1 WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici