Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Beijing: Cele două turnee la care va participa în octombrie

Simona Halep, locul 5 în clasamentul mondial, se apropie cu paşi repezi de finalul sezonului 2019, iar în luna octombrie mai are programate două turnee.

280 afișări
Imaginea articolului Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Beijing: Cele două turnee la care va participa în octombrie

Simona Halep va participa la două turnee în octombrie

Eleva lui Daniel Dobre este aşteptată să ia startul la Cupa Kremlinului, la Moscova, în perioada 14 – 20 octombrie 2019, o competiţie de nivel Premier, cu premii totale în valoare de 1.032.000 de dolari. Apoi, după o săptămână de pauză, Simona Halep trebuie să revină în China, pentru Turneul Campioanelor, de la Shenzhen, care debutează pe 27 octombrie 2019 şi pune la bătaie premii totale în valoare de 14 milioane de dolari.

Accidentată în dubla asiatică Wuhan – Beijing, Simona Halep face investigaţii medicale în aceste zile, dar şi recuperare, pentru a putea juca ultimele două turnee ale anului. Constănţeanca a renunţat anul trecut în ultimul moment la turneul de la Moscova, competiţie pe care a câştigat-o în 2013. Simona Halep are şansa, cu două rezultate bune în aceste două ultime turnee, să încheie pentru a treia oară consecutiv anul pe prima poziţie în clasamentul mondial.

Taguri:
simona halep,
turnee,
wta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici