Ceahlăul va depune un memoriu împotriva arbitrului Ionel Ivan

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Măstăcăneanu, crede că echipa sa a fost dezavantajată de arbitrul Ionel Ivan în meciul pierdut, scor 1-2, contra echipei Dinamo, şi precizează că va depune un memoriu împotriva acestuia.

1 afișare
Imaginea articolului Ceahlăul va depune un memoriu împotriva arbitrului Ionel Ivan

Ceahlăul va depune un memoriu pentru penalizarea arbitrului Ionel Ivan (Sursa: Mediafax Foto)

"Urmează să depunem un memoriu pentru penalizarea acestui arbitru. Dar în cazul în care nu se vor lua măsuri cu acest arbitru, în mintea noastră încolţesc idei că linia de delegări «arbitraj-preşedinţi» a funcţionat de data aceasta. Cred că cei care au furat la acel meci cu Dinamo, au mizat şi pe acea greşeală a domnului Ştefan. Înainte de meci, şeful nostru a spus că simpatizează cu Dinamo. Iar arbitrii, ce şi-au zis în mintea lor? «Dacă şi Ştefan simpatizează cu Dinamo, hai să furăm pe Ceahlăul, că tot suntem toţi cu Dinamo». Aspect care, de acum, cred că depăşeşte orice limită în arbitraj", a spus Măstăcăneanu.

Oficialul pietrean acuză prestaţia arbitrului Ionel Ivan şi crede că Ceahlăul ar fi meritat să marcheze golul egalizator. "În momentul ăsta, rămân la opinia că acel arbitru, cu nume blând de altfel, Ionel (n.r. - Ionel Ivan), este un hoţ de primă clasă. Am analizat, pe toate feţele, prestaţia lui şi fazele din meciul nostru contra lui Dinamo. Cu încetinitorul, cu stop cadru. Cel mai mult m-a surprins la el modul golănesc de a fluiera faza golului doi al nostru. Gol care ar fi trebuit să fie şi cel egalizator al jocului. Nici un jucător de-al Ceahlăului nu comisese absolut nici o infracţiune în faza respectivă. N-aveau mâna pusă pe adversari şi nimic altceva care să conducă la întreruperea jocului. Iar atunci când mingea a căzut în faţa jucătorului nostru, înainte ca acesta să o trimită în poartă, arbitrul a apucat să fluiere. Nu mai vorbesc de faptul că Bratu trebuia eliminat de cel puţin două ori în acel joc. L-a strâns de gât pe Nohai, l-a lovit, înjurat şi trântit de pământ pe Mircea Oprea", a mai spus Măstăcăneanu.

Preşedintele CA al FC Ceahlăul a precizat că va scoate echipa de pe teren dacă arbitrajul de la meciurile următoare va fi ca cel din partida contra formaţiei Dinamo. "Am discutat respectiva ipoteză în rândul membrilor Consiliului de Administraţie de la gruparea noastră. Am spus clar: dacă vom mai avea parte de asemenea arbitraje ostile, vom scoate echipa de pe teren. N-are rost să mai acceptăm situaţii în care suntem furaţi pe toate liniile. N-o să mai cheltuim bani. Îi lăsăm, anul acesta, să-şi facă poftele cu noi şi o să vedem ce vom face de la anul. Nici în halul ăsta, nu putem fi prostiţi, furaţi şi nici vânaţi la nesfârşit. Acum, totul a devenit o certitudine, nu mai e o presupunere", a menţionat Măstăcăneanu.

Ceahlăul Piatra Neamţ a pierdut, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-2, meciul contra echipei Dinamo Bucureşti, contând pentru etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici