Cei mai buni jucători de rugby ai României renunţă la tricouri şi pozează pentru Calendarul 2012

Preşedintele FR Rugby, Alin Petrache a anunţat că forul pe care îl conduce va scoate pe piaţă un calendar pe anul 2012, în care 12 dintre cei mai buni jucători ai României vor poza fără echipament, în scop caritabil.

353 afișări
Imaginea articolului Cei mai buni jucători de rugby ai României renunţă la tricouri şi pozează pentru Calendarul 2012

Cei mai buni jucători de rugby ai României renunţă la tricouri şi pozează pentru Calendarul 2012 (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Federaţia Română de Rugby, în parteneriat cu Stejar Strong - berea rugby-ului românesc, scoate pe piaţă un calendar cu jucători în posturi inedite. Acesta va fi scos la vânzare, iar încasările vor fi donate în scopuri caritabile. 12 dintre cei mai buni jucători de rugby ai României renunţă la tricouri şi pozează pentru Calendarul 2012", se arată într-un comunicat al FR Rugby.

FR Rugby a anunţat că printre cei 12 jucători aleşi se vor număra Valentin Calafeteanu, Daniel Carpo, Adrian Barbuliceanu şi Mădălin Lemnaru.

"Ne dorim să facem ceva decent şi nu provocator sau vulgar. Acest tip de calendar se realizează în diferite ţări de ani buni. Nu inventăm nimic, ci facem pentru prima dată în România un astfel de calendar. Nu va fi ceva comercial, ci o facem în scop pur caritabil. Calendarul va avea o ediţie limitată, toate încasările urmând a ajunge la Organizatia Salvaţi Copiii", a declarat Alin Petrache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici