Cel mai ieftin bilet la meciul FC Timişoara - Ajax Amsterdam costă 10 lei

Un bilet la peluze la meciul dintre FC Timişoara şi formaţia olandeză Ajax Amsterdam, din etapa a V-a a grupei A a Ligii Europa, costă 10 lei, iar la tribune preţul tichetelor este de 20 de lei, informează site-ul oficial al grupării bănăţene.

11 afișări
Imaginea articolului Cel mai ieftin bilet la meciul FC Timişoara - Ajax Amsterdam costă 10 lei

Cel mai ieftin bilet la meciul FC Timişoara - Ajax Amsterdam costă 10 lei (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Pentru celelalte categorii de tichete, preţurile vor rămâne la fel ca la jocul anterior din Liga Europa. Suporterii care şi-au achiziţionat pachetul pentru Liga Europa vor primi, în compensaţie, un abonament pentru partidele de acasă din Liga I, ediţia 2010-2011.

Meciul FC Timişoara - Ajax Amsterdam, din etapa a V-a a grupei A a Ligii Europa, va avea loc la 2 decembrie, de la ora 22.05.

Pentru întâlnirea FC Timişoara - Dinamo Bucureşti, din etapa a XIV-a a Ligii I, preţurile biletelor vor fi următoarele: 5 lei la peluze, 10 lei la tribunele I şi II, 25 de lei la tribuna 0 şi 150 de lei la loje.

Partida FC Timişoara - Dinamo Bucureşti, din etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 20.45 şi nu de la 18.00 cum era pogramat iniţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici