Cel mai scump abonament la meciurile Universităţii Craiova costă 1500 de euro

Conducerea clubului Universitatea Craiova a decis preţurile abonamentelor pentru viitorul sezon al Ligii I , cel mai scump fiind de 1500 de euro, beneficiarul acestuia plătind pentru fiecare partidă urmărită pe stadionul "Ion Oblemenco" 88 de euro, adică 370 de lei.

10 afișări
Imaginea articolului Cel mai scump abonament la meciurile Universităţii Craiova costă 1500 de euro

Cel mai scump abonament la meciurile Universităţii Craiova costă 1500 de euro (Imagine: Mediafax Foto)

Preţurile abonamentelor valabile în sezonul 2009-2010 pentru partidele pe care Universitatea Craiova le va disputa pe teren propriu:

Tribuna A Lux = 1.500 euro,

Tribuna B = 1.000 euro,

Tribuna 0 = 300 lei,

Tribunele I A şi I B = 250 lei,

Tribuna a II-a = 170 lei,

Peluze = 100 lei.

Conducerea FC Universitatea Craiova a decis şi o serie de reduceri la preţurile abonamentelor acordate unor categorii de suporteri. Astfel, copiii sub 14 ani beneficiază de o reducere de 50 la sută, cei cu vârsta între 14 şi 18 ani, 25 la sută reducere, iar pensionarii plătesc doar 50 la sută dacă la achiziţionarea abonamentului prezintă cuponul de pensie şi cartea de identitate. Reducerile sunt valabile doar pentru achiziţionarea abonamentelor de la tribunele I A, I B, a II-a şi peluze.

Abonamentele vor fi puse în vânzare din data de 15 iulie, la Biroul de publicitate al ziarului "Ediţie Specială", din strada Sf. Dumitru, nr. 1 din Craiova.

Preţurile biletelor pentru partidele din Liga I sunt cuprinse între 20 de lei şi 50 de lei, după cum urmează: Tribuna 0 = 50 lei, Tribunele I A şi I B = 40 lei, Tribuna a II-a = 30 lei, Peluze = 20 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici