Cetăţenii lui Guardiola s-au calificat în finala Cupei Ligii Angliei

  • Cea de a doua semifinală a Cupei Ligii Angliei s-a jucat miercuri seara între eternele rivale, concitadinele Manchester United şi Manchester City.
  • Partida s-a jucat pe Old Traford, fără spectatori.
  • City a dominat teritorial, având o posesie de aproape 70% la finalul meciului şi a deschis scorul în minutul 62.
94 afișări
Imaginea articolului Cetăţenii lui Guardiola s-au calificat în finala Cupei Ligii Angliei

Cetăţenii lui Guardiola s-au calificat în finala Cupei Ligii Angliei

City avea infirmeria plină înainte de meci, 6 dintre jucători fiind afectaţi de Covid 19. la United cea mai importantă absenţă a fost cea a lui Cavani, suspendat 3 etape de Federaţia Engleză pentru presupuse manifestări rasiste.

United a jucat foarte defensiv în prima repriză, nereuşind să facă faţă unui presing agresiv al oaspeţilor. Prima repriză a avut de toate: 3 goluri anulate (2 City, unul United), un şut în bară (De Bruyne) şi două posibile penalty-uri neacordate, câte unul de fiecare parte.

City a dominat teritorial, având o posesie de aproape 70% la finalul meciului şi a deschis scorul în minutul 62. Stones s-a plasat ideal în marginea careului mic unde a primit o centrare perfectă şi a marcatdintre doi fundaşi adverşi (1-0, min. 62).

United a fost de nerecunoscut, chiar dacă după primul gol a încercat să se apropie mai mult de poarta adversă, fără însă să producă vreo ocazie cu adevărat importantă.

City a marcat meritat şi al doilea gol, print şutul plasat al lui Fernandinho de la marginea careului (2-0, min. 83).

Manchester City se califică în finala competiţiei, unde va întâlni pe Tottenham, în luna aprilie.

Va fi un nou „clasic” al confruntărilor dintre Pep Guardiola şi Jose Murinho, al cărei ultim episod a fost câştigat de portughez.

City ajunge pentru a patra oară în finala Cupei Ligii, în timp ce pentru Ole Gunnar Solskjær este a patra semifinală pierdută de când este antrenorul lui Man Utd.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici