CFR a câştigat în prelungiri la Mediaş. Campioana, prima victorie în 2022

  • CFR Cluj a câştigat sâmbătă seară, scor 2-1, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a 26-a din Liga 1 la fotbal, meci jucat în deplasare.
  • Liderul campionatului a deschis scorul prin Claudiu Petrila (minutul 33), iar gazdele au egalat în minutul 64, prin Ioan Filip, golul victoriei fiind opera nou-venitului Cristian Neguţ (90+4).
  • CFR este prima în clasament, cu 64 de puncte, urmată de FCSB, 55 de puncte şi un meci în minus.
350 afișări
Imaginea articolului CFR a câştigat în prelungiri la Mediaş. Campioana, prima victorie în 2022

CFR-ului îi fuge campionatul printre degete. Campioana, fără victorie în 2022

După 3-3 cu FCSB, 1-1 cu FC Botoşani, 1-1 cu CS Universitatea Craiova şi 0-0 cu UTA  Arad, CFR Cluj a fost la un pas de a 5-a remiză la rând în campionat.

Într-un final de meci incandescent, gruparea din Gruia a învins-o sâmbătă seară, în deplasare, pe Gaz Metan Mediaş, o formaţie cu mari probleme financiare, din cauza cărora riscă depunctări în cascadă.

Avansul ardelenilor s-a „topit”, de la reluarea campionatului. Între CFR şi FCSB sunt în acest moment 9 puncte diferenţă, iar echipa lui Dan Petrescu simte cum îi fuge campionatul printre degete.

Gruparea bucureşteană ar putea reduce ecartul la 6 puncte (în play-off se înjumătăţesc punctele). FCSB evoluează, mâine, cu Chindia Târgovişte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici