CFR Cluj a fost învinsă de Sparta Praga, scor 3-2

Echipa CFR Cluj a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), de formaţia cehă Sparta Praga, într-un meci contând pentru etapa a patra a grupei K a Ligii Europa.

44 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a fost învinsă de Sparta Praga, scor 3-2

CFR Cluj - Sparta Praga (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Golurile echipei CFR au fost reuşite de Traore '25 şi Dubarbier '90, în timp ce pentru cehi au punctat Holenda '6, '13 şi Wilfried '90.

Clujenii au pus primii probleme, la şutul lui Mureşan de la mare distanţă, reţinut greu de portarul Blazek. Imediat, cehii au reuşit să deschidă scorul, în minutul 6, prin Holenda, care a trimis din mijlocul careului pe sub portarul Nuno Claro.

După numai şapte minute, oaspeţii şi-au majorat avantajul prin acelaşi Holenda, care a trimis cu latul în plasă o minge centrată excelent de Kusnir.

Elevii lui Antonio Conceicao au replicat în minutul 25, prin Traore, atacantul ivorian reducând din diferenţă, scor 1-2, cu un şut din mijlocul careului, după ce reuşise să preia de lângă Repka.

Gazdele au rămas în zece oameni în minutul 64, după ce Gabriel Mureşan a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault din spate.

În minutul 88, CFR Cluj rămâne în 9 jucători pe teren, Bogdan Mara fiind eliminat după ce a văzut al doilea cartonaş galben.

Deşi aflată în inferioritate numerică, CFR mai marchează un gol în minutul 90, scor 2-2, prin Sebastian Dubarbier, care a şutat la colţul lung, din mijlocul careului.

Scorul final, 3-2 pentru Sparta Praga, a fost stabilit în minutul 6 al prelungirilor de Wilfried, care a profitat de o neînţelegere a apărătorilor clujeni şi a trimis mingea în poartă din şase metri.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 2. Tony, 20. Cadu, 15. Alcantara, 4. Panin - 6. Mureşan - 19. Culio (7. Dubarbier '58), 8. Peralta, 77. Deac (23. Mara '63) - 9. Traore, 99. Nei (22. S. Buş '83). Antrenor: Antonio Conceicao.

Sparta Praga: 29. Blazek - 13. Kusnir, 6. Hubnik, 2. Repka, 3. Parnic - 20. Kucka, 25. Vacek (4. Hoheneder '90+3) - 11. Zofcak (19. Kalouda, '90+1), 17. Holenda (14. Kadlec '74), 22. Zeman - 12. Wilfried. Antrenor: Jozef Chovanek.

Cartonaşe galbene: Mureşan '26, Cadu '43, Mara '86 / Kucka '28, Repka '52

Cartonaşe roşii: Mureşan '64, Mara '88

Partida a fost condusă la centru de turcul Selcuk Dereli, ajutat la cele două tuşe de conaţionalii săi Erdinc Sezertam şi Emre Mustafa Eyisoy. Tot din Turcia au fost şi arbitrii adiţionali Firat Aydinus şi Bulent Yildirim, în timp ce rezervă a fost desemnat Ozguc Turkalp. Din partea UEFA a fost delegat belgianul Jean-Marie Philips, iar observator pentru arbitri a fost elveţianul Andreas Schluchter.

La meci au fost prezenţi 7.227 de spectatori, printre care şi aproximativ 50 de susţinători ai cehilor. Aceştia din urmă au aprins torţe după ce Holenda a deschis scorul, dar şi la golul "feroviarului" Traore, fiind potoliţi după intervenţia forţelor de ordine. Fanii clujeni au scandat în mai multe rânduri împotriva antrenorului Antonio Conceicao căruia i-au cerut să-şi dea demisia.

Preşedintele Iuliu Mureşan a părăsit tribuna oficială a arenei "Dr. Constantin Rădulescu" cu aproximativ 20 de minute înainte de finalul partidei.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici