CFR Cluj a remizat cu Dinamo, scor 2-2, în derbiul etapei a XXI-a a Ligii I

Formaţia CFR Cluj a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2 (0-1), în faţa echipei Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XXI-a a Ligii I.

30 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a remizat cu Dinamo, scor 2-2, în derbiul etapei a XXI-a a Ligii I

CFR Cluj a remizat cu Dinamo, scor 2-2, în derbiul etapei a XXI-a a Ligii I

Golurile au fost marcate de Bud '48 şi Culio '86, pentru echipa gazdă, respectiv Andrei Cristea '32 şi Gabriel Boştină '54, pentru formaţia oaspete.

0-1: Culio a pasat neglijent spre Nuno Claro, balonul a ajuns la Andrei Cristea, iar atacantul dinamovist a înscris cu un şut la colţul scurt, pe lângă portarul clujean.

1-1: Culio a pasat în lateral până la Bud, care a pătruns în careu, a şutat spre poartă, Moţi a blocat balonul, dar acesta l-a depăşit pe Dolha şi a intrat în poartă.

1-2: Boştină a primit o pasă la circa 20 de metri de poartă, mijlocaşul dinamovist a preluat balonul şi l-a învins pe Nuno Claro cu un şut la colţul lung.

În minutul 78, gazdele au solicitat lovitură de pedeapsă la intervenţia lui Dolha asupra lui Cristi Bud, însă arbitrul Ovidiu Haţegan a acordat corner.

În minutul 84, CFR Cluj a rămas în inferioritate numerică după ce Deac l-a lovit cu cotul pe Cristian Pulhac.

2-2: Emil Dică a executat o lovitură liberă la colţul lung, Dolha a sărit să prindă balonul însă, în momentul plonjonului, a scăpat balonul, care a ajuns la Culio şi mijlocaşul argentinian a împins balonul în plasă.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 4. Panin, 15. Alcantara, 13. Piccolo, 23. Leonardo - 7. E. Dică, 31. Dani (77. Deac '59), 19. Culio - 8. Peralta (10. N. Dică '59), 5. Y. Kone, 9. Traore (85. Bud '46). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Dinamo: 12. Dolha - 25. Scarlatache, 21. Grigore, 4. Moţi, 3. Pulhac (2. Zie Diabate '87) - 22. Torje, 5. Kone, 29. N'Doye, 8. Boştină (20. Ad. Cristea '88) - 17. An. Cristea (6. Rus '81), 10. Alexe. Antrenor: Cornel Ţălnar.

Cartonaşe galbene: Traore '10, Leonardo '60, Panin '74, Piccolo '83, Culio '87 / Moţi '15, Scarlatache '58, N'Doye '90.

Cartonaş roşu: Deac '84

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Octavian Şovre, Eduard Dumitrescu (asistenţi) - Florin Marcu (rezervă).

Observatori: Alexandru Boc, Nicolae Grigorescu.

Supervizor: Valentin Alexandru.

La partidă au asistat aproximativ 19.000 spectatori, printre care şi omul de afaceri Ion Ţiriac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici