CFR Cluj a urcat două locuri în clasamentul IFFHS

Echipa CFR Cluj a urcat două poziţii în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), de pe locul 93 pe 91, dar Steaua Bucureşti continuă să fie cea mai bine clasată formaţie din România, poziţia 71, conform acestui top dat publicităţii marţi.

82 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a urcat două locuri în clasamentul IFFHS

CFR Cluj a urcat două locuri în clasamentul IFFHS (Imagine: Mediafax Foto)

Campioana României, CFR Cluj, ocupă locul 91, cu 114,5 puncte, după ce în luna mai ocupa poziţia 93.

În clasamentul pe luna iunie, Steaua ocupă locul 71, cu 131 puncte, după ce luna trecută s-a aflat tot pe poziţia 71. Steaua se află la egalitate cu formaţia Cotonsport FC de Garoua din Camerun.

Dinamo Bucureşti a urcat cinci locuri şi se află pe poziţia 144, cu 93 de puncte, la egalitate cu formaţiile SK Brann Bergen (Norvegia), NK Domzale (Slovenia), Zamalek SC Cairo (Egipt) şi Ajax Amsterdam (Olanda).

Unirea Urziceni ocupă poziţia 152, cu 91,5 puncte, Rapid Bucureşti a urcat şase poziţii şi se află pe locul 170, cu 87,5 puncte, iar ultima formaţie românească din clasament, Oţelul Galaţi, a urcat pe poziţia 198 de pe locul 199 şi are 82 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici