CFR Cluj este CAMPIOANA României. Este al 5 titlu consecutiv şi cea mai lungă serie din anii 90'

CFR Cluj câştigă pentru a cincilea sezon la rând titlul de campionă a României. Formaţia clujeană are acum în palmares 8 titluri obţinute în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019 şi 2020, 2021 şi 2022.

3670 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj este CAMPIOANA României. Este al 5 titlu consecutiv şi cea mai lungă serie din anii 90'

Formaţia clujeană antrenată de Dan Petrescu s-a impus 2-1 în faţa Universităţii Craiova şi a obţinut cele 3 puncte ce îi asigură matematic titlul. Golurile echipei din Gruia au fost marcate de Boateng şi Debeljuh în minutele 2 şi 56. Pentru echipa olteană a marcat Mateiu în minutul 61.

Formaţia lui Dan Petrescu a ajuns la 57 de puncte, cu patru peste FCSB, astfel că nu mai poate pierde campionatul, indiferent rezultatul din meciul direct ce va avea loc în ultima etapă.

Este cea mai lungă serie de titluri obţinute de o formaţie de la seria din anii 90' a echipei Steaua Bucureşti. Între 1993 şi 1998, Steaua a obţinut 6 titluri de campionă.

Petrolul Ploieşti şi Hermannstadt au promovat în Liga 1. Dinamo va juca baraj cu U Cluj pentru a rămâne în prima ligă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici