CFR Cluj fără milă faţă de „lanterna roşie” Poli Iaşi. Deac a făcut din nou dubla

CFR Cluj a învins fără probleme echipa Politehnica Iaşi, duminică seara, în etapa a 27-a a Ligii 1, scor final 4-0.

241 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj fără milă faţă de „lanterna roşie” Poli Iaşi. Deac a făcut din nou dubla

Sursa foto: Mediafaxfoto

Campioana în exerciţiu a Ligii 1 a zdrobit „lanterna roşie” a campionatului, marcând patru goluri, în faţa unei echipe care l-a adus pe antrenorul Nicolo Napoli, în speranţa unei salvări de ultim moment de la retrogradare.

CFR a făcut spectacol, dând impresia că ar fi putut marca şi mai multe goluri, dacă s-ar fi întrebuinţat ceva mai serios. Chipciu şi Omrani au marcat la finele primei reprize, după ce în primele 45 de minute ieşenii abia au ieşit din propria jumătate de teren, ardelenii având cel puţin 6 ocazii consistente de a marca.

Deac a fost eroul reprizei secunde, reuşind o nouă dublă, la fel ca în partida tur, când CFR a câştigat cu 2-0, la Iaşi.

S-a terminat 4-0, ardelenii rămânând la egalitate de puncte cu FCSB. Poli rămâne pe ultimul loc, cu 16 puncte, Nicolo Napoli având şansa să înceapă ieşirea din criză cu un meci pe teren propriu, în etapa a 28-a, în compania lui Dinamo Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici