CFR Cluj învinsă acasă de turcii de la Sivasspor în grupele Conference League

  • Campioana României, CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de turcii de la Sivasspor, scor 0-1, în cea de a doua etapă a fazei grupelor Conference League.
  • Turcii au marcat din lovitură de pedeapsă în prima repriză.
625 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj învinsă acasă de turcii de la Sivasspor în grupele Conference League

CFR Cluj învinsă acasă de turcii de la Sivasspor în grupele Conference League

CFR Cluj a avut prima mare ocazie după un sfert de oră. Rangelo Janga l-a învins pe portarul advers, însă mingea a fost respinsă de pe linia porţii de un fundaş al oaspeţilor.

În minutul 28, Ciprian Deac l-a faultat în careu pe Allard Lindhout, iar Max Gradel a transformat lovitura de pedeapsă pentru Sivasspor.

Înainte de pauză, CFR a solicitat un penalty, pentru un henţ în careu, al lui Goutas, dar arbitrul a considerat că solicitarea nu e justificată.

Ardelenii au dominat teritorial repriza secundă, fără însă a bifa vreo fază cu adevărat periculoasă până în minutul 81, când Cephas Malele a primit o pasă la marginea careului, de unde a şutat, balonul trecând cu câţiva centimetri pe lângă bara din partea dreaptă.

Acelaşi Malele a mai avut un şut pe poartă, în minutul 88, însă prea slab pentru a-l învinge pe portarul turcilor.

Yuri a mai irosit o şansă, şutând mult peste poartă din situaţie bună, în minutul 90.

Cele 6 minute suplimentare de joc dictate de arbitru nu au mai adus nimic interesant la poarta oapseţilor, care au luat toate cele 3 puncte din Gruia.

Cu un singur punct din două meciuri, CFR Cluj ocupă locul 3 în grupă, pe prima poziţie fiind Slavia Praga, care a învins cu emoţii, cu 3-2, pe FC Ballkani.

Etapa viitoare CFR joacă în deplasare cu Slavia Praga, pe 6 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici