CFR Cluj îşi consolidează prima poziţie în Liga 1 după victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe

CFR Cluj a învins luni seara formaţia Sepsi Sf.Gheorghe şi s-a distanţat la opt puncte în fruntea clasamentului Ligii 1.

442 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj îşi consolidează prima poziţie în Liga 1 după victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe

CFR Cluj îşi consolidează prima poziţie în Liga 1 după victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe

Partida s-a disputat la Cluj-Napoca şi a fost câştigată de clujeni cu scorul 2-0. Golurile au fost înscrise de Rachid Bouhenna şi Emmanuel Culio

În urma victoriei de luni, CFR adună 33 de puncte, se află în fruntea clasamentului şi se distanţează la opt puncte de ocupanta locului 2, Universitatea Craiova. Pe locul 3 se află FCSB, cu 24 de puncte, dar şi o partidă în minus.

Etapa viitoare CFR Cluj va juca tot pe teren propriu cu FC Voluntari, iar Sepsi va întâlni la Sf.Gheorghe formaţia Dinamo Bucureşti.

Tot luni, în etapa a 13-a din Liga 1, UTA Arad a câştigat în deplasare, scor 3-0, partida cu Academica Clinceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici