CFR Cluj - Petrolul Ploieşti, scor 2-2, în Liga I

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Petrolul Ploieşti, în etapa a VII-a a Ligii I, în care căpitanul clujenilor Ricardo Cadu a ratat un penalti şi a înscris un gol în propria poartă.

291 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Petrolul Ploieşti, scor 2-2, în Liga I

CFR Cluj - Petrolul Ploieşti, scor 2-2, în Liga I (Imagine: Mircea Rosca / MediafaxFoto)

Pentru CFR Cluj au marcat Kapetanos '28 şi Mureşan, în timp ce pentru Petrolul au înscris Bokila '12 şi Cadu '62 (autogol).

0-1: Bokila a marcat cu un şut de la colţul careului de 16 metri. Înainte de faza din care a marcat Bokila şi CFR înscrisese prin Sougou, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

1-1: Kapetanos a marcat cu capul din şase metri, după o centrare de la Ivo Pinto.

În minutul 59, Ricardo Cadu a executat o lovitură de la 11 metri, şutul său fiind însă apărat de Vasili Hamutovski. Penaltiul fusese acordat în urma unui fault al lui Boudjemaa asupra lui Sougou.

1-2: La o centrare a lui Bokila, Cadu respins în propria poartă din faţa lui Cristescu.

2-2: Gabriel Mureşan a reuşit egalarea cu un şut plasat

CFR: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - Maftei (Nicoară '61), G. Mureşan, Godemeche - Sougou, Kapetanos, Bastos (Rui Pedro '86). Antrenor: Ioan Andone

Petrolul Ploieşti: Hamutovski - S. Achim, Galamaz, Geraldo, Guilherme - Boudjemaa, Mustivar, L. Marinescu (Hoban '78), M. Cristescu - Grozav (Alcenat '46), Bokila (Hamza '68). Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Maftei '36, Cadu '45, Piccolo '90+3 / Marinescu '38, Hamutovski '83, Hamza '90+1, Boudjemaa '90+4

Meciul a fost arbitrat Sebastian Colţescu, ajutat de Valentin Avram şi Mircea Orbuleţ. Rezervă a fost Dragoş Istrate.

Observatorii partidei au fost Ioan Mureşan şi Alexandru Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici