CFR Cluj s-a calificat in extremis în turul doi al Ligii Campionilor, cu un gol marcat în prelungiri

  • CFR Cluj a avut mari probleme, marţi seara, în returul dublei din turul I preliminar al Champions League, în compania celor de la Borac Banja Luka.
  • Ardelenii s-au calificat cu mari emoţii, după prelungiri, cu un gol marcat de Chipciu, în minutul 118, după ce gazdele egalaseră situaţia la general.
3119 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj s-a calificat in extremis în turul doi al Ligii Campionilor, cu un gol marcat în prelungiri

Sursa foto: profimedia

După o primă repriză, în care CFR Cluj a dominat şi şi-a creat mai multe ocazii, având şi un gol anulat pe motiv de offside, gazdele au prins curaj în repriza secundă.

CFR Cluj a avut prima ocazie importantă a celei de a doua jumătăţi, marcând un nou gol anulat din cauza unei poziţii afară din joc.

Totuşi, cei ce au înscris, au fost bosniacii, prin Stojan Vranjes, care a reluat excelent cu capul, din zona punctului cu var, imparabil pentru Arlauskis (1-0, min. 60).

Cei de la Borac Banja Luka şi-au dublat avantajul peste doar 4 minute, Panagiotis Moraitis fiind autorul golului cu care Borac a egalat situaţia la general (2-0, min. 64).

Ultimele 25 de minute s-a jucat pe contre, Borac punând probleme ardelenilor, impulsionată de golurile marcate.

Bosniacii au terminat primele 90 de minute, plus cele 5 suplimentare, în careul clujenilor.

Deoarece din acest sezon nu se mai aplică regula golului marcat în deplasare, meciul a ajuns la cele două reprize de prelungiri regulamentare, în urma scorului general de 3-3.

S-a jucat într-o singură direcţie în prelungiri, clujenii declanşând artileria asupra porţii adverse. Ciprian Deac a şutat frumos, în minutul 95, spre vinclul porţii lui Cetkovic, care a respins spectaculos în bară şi apoi în corner.

După alte câteva şuturi la poartă, Camora a fost următorul care a şutat în bara porţii bosniace, în a doua repriză de prelungiri.

Gazdele au cedat complet posesia, vizibil epuizate fizic, ardelenii reuşind să profite de această cădere în minutul 118.

Alexandru Chipciu a primit o pasă la 25 de metri, de unde a şutat cu stângul, reuşind să îl învingă pe Cetkovic, rămas spectator.

CFR Cluj s-a calificat in extremis, urmând să joace în turul următor cu echipa Lincoln, campioana Gibraltarului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici