CFR Cluj şi-a anunţat lotul pentru Liga Campionilor. Cu cine atacă Andone pe Manchester United

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a anunţat, luni seară, cei 21 de jucători incluşi pe lista UEFA pentru faza grupelor Ligii Campionilor.

468 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj şi-a anunţat lotul pentru Liga Campionilor. Cu cine atacă Andone pe Manchester United

CFR Cluj şi-a anunţat lotul pentru Liga Campionilor. Cu cine atacă Andone pe Manchester United (Imagine: Raul Stef / MediafaxFoto)

Portari: Mario Felgueiras, Eduard Stăncioiu, Mihai Mincă;

Fundaşi: Ricardo Cadu, Ivo Pinto, Vasile Maftei, Mario Camora, Felice Piccolo, Ionuţ Rada, Laszlo Sepsi;

Mijlocaşi: Matias Aguirregaray, Rui Pedro, Nicolas Godemeche, Diogo Valente, Gabriel Mureşan, Luis Alberto;

Atacanţi: Rafael Bastos, Sasa Bjelanovici, Pantelis Kapetanos, Viorel Nicoară, Modou Sougou.

De pe lista UEFA lipseşte ultima achiziţie a clujenilor, uruguayanul Jorge Martinez, dar şi jucătorii Ciprian Deac, Adam Vass, Ronny Carlos şi Bakary Sare, toţi accidentaţi.

CFR Cluj va juca în Grupa H a Ligii Campionilor, cu formaţiile Manchester United (Anglia), Sporting Braga (Portugalia) şi Galatarasay Istanbul (Turcia).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici