Champions League | Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen, primele echipe calificate în optimile Ligii Campionilor. Olympiacos - Barcelona 0-0 / Rezultatele complete

Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen şi-au asigurat matematic calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, ca urmare a partidelor disputate, marţi, în cea de-a patra etapă a fazei grupelor competiţiei.

1808 afișări
Imaginea articolului Champions League | Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen, primele echipe calificate în optimile Ligii Campionilor. Olympiacos - Barcelona 0-0 / Rezultatele complete

Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen, primele echipe calificate în optimile Ligii Campionilor

PSG a învins Anderlecht, scor 5-0, pe teren propriu, prin hattrick-ul reuşit de Layvin Kurzawa (52', 72', 78') şi golurile marcate de Marco Merratti (30') şi Neymar (45+4'). Formaţia pregătită de Unai Emery este prima în grupa B, cu 12 puncte din tot atâtea posibile.

Bayern Munchen ocupă locul 2 în grupa B, cu nouă puncte, după victoria obţinută, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa echipei Celtic Glasgow, graţie golurilor reuşite de Kinglsey Coman şi Javi Martinez, respectiv Callum McGregor. Scoţienii se află pe poziţia a treia, cu trei puncte, dar nu mai pot trece peste Bayern Munchen, pentru că au pierdut meciurile directe cu germanii. Anderlecht nu a acumulat niciun punct în primele patru runde şi este ultima în această grupă.

TITLURILE ZILEI

Un pas important spre optimile de finală a făcut şi Manchester United, care a învins Benfica, scor 2-0, şi are maximum de puncte în grupa A, înaintea ultimelor două etape. FC Basel şi ŢSKA Moscova, aflate pe următoarele două poziţii, au câte şase puncte şi, în teorie, mai au şanse să o întreacă pe echipa lui Jose Mourinho. Benfica Lisabona are patru înfrângeri şi este eliminată din competiţie.

Rezultatele înregistrate, marţi, în runda a patra a grupelor Ligii Campionilor:

Grupa A:
FC Basel - ŢSKA Moscova 1-2 (Zuffi 32'/Dzagoev 65', Wernbloom 79')
Manchester United - Benfica Lisabona 2-0 (Svilar 45'-autogol, Blind 78'-penalty)

Grupa B:
Paris Saint-Germain - Anderlecht 5-0 (Verratti 30', Neymar 45+4', Kurzawa 53', 72', 78')
Celtic Glasgow- Bayern Munchen 1-2 (McGregor 74'/K. Coman 26', J. Martinez 77')

Grupa C:
Atletico Madrid - Qarabag 1-1 (Thomas 56'/ Michel 40')
AS Roma - Chelsea 3-0 (El Shaarawy 1', 35', Perotti 63')

Grupa D:
Sporting Lisabona - Juventus Torino 1-1 (B. Cesar 20'/ Higuain 79')
Olympiacos Pireu - FC Barcelona 0-0

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici