Chelsea intenţionează să ofere 150 de milioane de lire pentru Bale şi Varane

Gruparea engleză Chelsea Londra ar fi dispusă să ofere 150 de milioane de lire sterline (207 milioane de euro) pentru transferurile jucătorilor echipei Real Madrid Gareth Bale şi Raphael Varane, informează presa engleză.

150 afișări
Imaginea articolului Chelsea intenţionează să ofere 150 de milioane de lire pentru Bale şi Varane

Chelsea intenţionează să ofere 150 de milioane de lire pentru Bale şi Varane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, tehnicianul londonezilor, Jose Mourinho, îşi doreşte foarte mult să câştige Liga Campionilor cu Chelsea, iar după eliminarea din acest sezon din optimile de finală ale competiţiei, în faţa francezilor de la Paris Saint-Germain, este dispus să cheltuie mulţi bani în pauza din vară.

Fundaşul central francez Raphael Varane (21 de ani), care a fost promovat la prima echipă de Mourinho în 2011, îşi doreşte să plece de la campioana Europei, după ce nu a reuşit să-şi asigure un loc de titular în acest sezon. Varane poate juca atât pe postul de fundaş central, cât şi pe cel de fundaş lateral.

Pentru semnătura lui Varane s-a arătat interesată şi rivala Manchester United.

Raphael Varane a fost transferat în schimbul a 10 milioane de euro de la RC Lens.

Un alt jucător dorit de Chelsea şi Manchester United este galezul Gareth Bale, care a fost transferat de Real Madrid în vara anului 2013, de la Tottenham, în schimbul unei sume de aproximativ 100 de milioane de euro.

După un prim sezon reuşit alături de madrileni, Bale a avut evoluţii oscilante în actuala stagiune, presa internaţională speculând că acestea ar fi cauzate de relaţia tensionată pe care ar avea-o cu vedeta portugheză Cristiano Ronaldo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici