Chiellini consideră că va fi un sezon ruinat pentru Juventus dacă va termina pe locul 4 în Serie A

Fundaşul echipei Juventus, Giorgio Chiellini, a declarat că în cazul în care formaţia torineză, care se află pe locul trei în clasamentul din Serie A, cu două etape până la final, va termina campionatul pe poziţia a 4-a, va fi un sezon ruinat, informează AFP.

2 afișări

"Într-o lună şi jumătate s-ar putea ruina totul. Vom face calcule la sfârşitul lunii, dar ultimele două meciuri din campionat ar putea afecta bilanţul întregului sezon. Trebuie să câştigăm ultimele două meciuri (n.r. - împotriva echipelor Siena şi Lazio). Ar fi ca şi cum ne-am face «hara-kiri» dacă terminăm pe locul 4, deoarece jucând un tur preliminar în Liga Campionilor ar duce la schimbarea întregii noastre pregătiri de vară. Vrem să evităm asta cu orice preţ", a declarat internaţionalul italian.

La finalul sezonului, primele trei echipe din campionatul italian se vor califica direct pentru faza grupelor Ligii Campionilor, în vreme ce locul patru va trebui să dispute un tur preliminar pentru a putea accede în această fază a competiţiei.

Cu două etape înainte de finalul anului competiţional, Juventus se află pe locul 3 cu 68 de puncte, la doar unul în faţa echipei AC Fiorentina, la care este legitimat şi atacantul român Adrian Mutu.

În ultimele şapte runde din Il Calcio, Juventus nu a izbutit nicio victorie (şase egaluri şi un insucces), în vreme ce în aceeleaşi etape gruparea Viola a înregistrat un bilanţ de şase succese şi o înfrângere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici