Chiricheş, dorit de cinci cluburi europene

Trei cluburi din Italia, AS Roma, Internazionale Milano şi Juventus Torino, unul din Germania, Schalke 04, şi altul din Anglia, Arsenal Londra, doresc să-l transfere, în această iarnă, pe fundaşul Vald Chiricheş de la Tottenham Hotspur, informează presa engleză.

158 afișări
Imaginea articolului Chiricheş, dorit de cinci cluburi europene

Vlad Chiriches (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit express.co.uk, grupările cele mai interesate de jucătorul român sunt AS Roma şi Arsenal. Clubul din capitala Italiei ar fi deschis deja negocierile cu Chiricheş şi ar fi obţinut un accept de principiu din partea acestuia pentru a trece la formaţia din Serie A. Italienii ar agrea pentru început un împrumut, cu o posibilitate de cumpărare a fotbalistului în vară.

La rândul lor, oficialii clubului Arsenal mizează pe faptul că îi oferă românului posibilitatea de a rămâne la Londra.

De asemenea, Napoli şi Inter Milano, echipe cu probleme în compartimentul defensiv, sunt aşteptate la negocieri în această săptămână de oficialii de la Tottenham, a scris, marţi, Evening Standard.

Deşi Tottenham a refuzat iniţial să-l împrumute Chiricheş, dorind să-l transfere definitiv, conducerea celor de pe White Hart Lane ar fi dispusă să accepte şi o cedare pentru şase luni a fundaşului către o altă echipă.

Vlad Chiricheş, 25 de ani, a declarat, la mijlocul lunii noiembrie, că nu este fericit la Tottenham Hotspur, deoarece nu evoluează pentru gruparea de pe White Hart Lane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici