Chivu a dat autografe fanilor la Milano

Fundaşul Cristian Chivu, aflat în perioada de recuperare după leziunea la cap suferită la începutul acestui an, a fost prezent, vineri, la un eveniment organizat la magazinul clubului Inter din piaţa San Babila din Milano, acolo unde a dat autografe fanilor, informează site-ul grupării milaneze.

16 afișări
Imaginea articolului Chivu a dat autografe fanilor la Milano

Chivu a dat autografe fanilor la Milano (Imagine: Mediafax Foto)

Chivu a fost invitatul special din partea clubului Inter la inaugurarea unei imense picturi murale intitulate "Sempre di Piu" (n.r. - "Întotdeauna mai mult"), concepută de un fan înfocat al "nerazzurilor", pe numele său David Tinelli.

"Cu acest tablou am încercat să dau viaţă şi culoare pasiunii fanilor. Pentru că într-adevăr pasiunea fanilor Interului este cu adevărat aşa: din ce în ce mai mare", a declarat Tinelli.

Cristian Chivu a dat autografe fanilor şi a făcut poze cu suporterii prezenţi la eveniment. "Chivu a dat autografe şi a făcut fotografii care păreau să nu se mai termine, dar jucătorul român a participat la evenimentul de la WinterStore nu doar pentru a completa opera lui David Tinelli, dar şi pentru a-l sprijinire pe Roberto Scarpini (n.r - comentator la postul Inter Channel) să aleagă câştigătorul concursului "În locul lui Scarpini ". A câştigat Simone Solomita, care se va putea bucura de un premiu special: privilegiul de a comenta împreună cu Scarpini pe arena San Siro, la jocul Inter Milan - Genoa, de pe 7 martie", notează sursa citată.

Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu formaţia Chievo, disputat pe 6 ianuarie, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, şi-a reluat antrenamentele, la mijlocul lunii februarie, după 42 de zile de la accidentarea suferită la cap.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici