Chivu a fost operat la cap, în urma accidentării din meciul cu Chievo

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, accidentat la cap, miercuri, în timpul meciului cu Chievo Verona, din campionatul Italiei, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la spitalul din Verona, informează cotidianul La Repubblica.

101 afișări
Imaginea articolului Chivu a fost operat la cap, în urma accidentării din meciul cu Chievo

Chivu a fost operat la cap, în urma accidentării din meciul cu Chievo (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, operaţia era necesară, după ce jucătorul a suferit o uşoară fractură la cap în urma duelului cu fotbalistul Sergio Pellissier, din minutul 48 al meciului de miercuri, câştigat de Inter cu scorul de 1-0.

"Suntem neliniştiţi în ceea ce-l priveşte pe Chivu, este în spital şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale", a declarat, la finalul meciului, antrenorul echipei Inter Milano, Jose Mourinho.

Chivu a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, jucătorul român fiind transportat cu ambulanţa la spital.

Pe de altă parte, impresarul Victor Becali a declarat, miercuri, la GSP TV, că nu este vorba despre o accidentare gravă. "Nu este nimic grav. Mourinho a decis ca băieţii să treacă toţi pe la el. În seara asta va rămâne în spital pentru nişte controale mai amănunţite. Nu este vorba de o fractură, ci de un hematom. Nu cred că va fi vorba despre o absenţă lungă", a spus Victor Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici