Chivu a fost criticat de presa italiană după meciul cu Udinese

Fundaşul român Cristian Chivu a fost criticat de presa italiană după meciul pe care echipa sa, Internazionale Milano, l-a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Udinese, în etapa a VII-a din Serie A.

20 afișări
Imaginea articolului Chivu a fost criticat de presa italiană după meciul cu Udinese

Chivu a fost criticat de presa italiană după meciul cu Udinese (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Chivu l-a scos din ofsaid pe Di Natale la golul marcat de oaspeţi şi a avut mult de suferit pe partea sa la acţiunile iniţiate de Sanchez", a scris site-ul ilgiornaledelfriuli.net, care l-a notat pe internaţionalul român cu 5, cea mai mică notă dintre jucătorii campioanei Italiei.

Agenţia Datasport i-a acordat nota 5,5 lui Chivu. "Românul a fost extrem de nervos şi a greşit multe baloane. A urcat în ofensivă, dar centrările sale nu au fost deloc precise", a scris sursa citată.

"Chivu a comis o eroare gravă la golul marcat de Di Natale. În rest nu a făcut o partidă deosebită", a scris site-ul calciomercato.it, care l-a notat cu 6 pe fundaşul român.

Formaţia Internazionale Milano, la care fundaşul român Cristian Chivu a fost integralist, a câştigat, scor 2-1 (1-1), partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, cu Udinese, în etapa a VII-a din Serie A. Chivu a primit un cartonaş galben în minutul 55.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici