Chivu dispus să renunţe la 10 la sută din salariu pentru a merge la Inter Milano (presă)

Cotidianul Il Romanista scrie, miercuri, că fundaşul echipei AS Roma, Cristian Chivu, este dispus să renunţe la 10 la sută din viitorul salariu pentru ca oficialii clubului Internazionale Milano să mărească oferta pentru achiziţionarea sa.

24 afișări
Imaginea articolului Chivu dispus să renunţe la 10 la sută din salariu pentru a merge la Inter Milano (presă)

Chivu dispus să renunţe la 10 la sută din salariu pentru a merge la Inter Milano (presă)

"Cristian i-a permis impresarului său să renunţe de 10 la sută din viitorul salariu de la Internazionale, pentru ca oficialii milanezi să mărească oferta pentru AS Roma. Chivu ar renunţa la 500.000 de euro pe sezon, mulţumindu-se să rămână cu cinci milioane de euro pe an", notează sursa citată.

Il Romanista scrie că astfel oferta Interului ar putea creşte, de la 15 milioane de euro, la 16-17 milioane de euro plus cedarea sub formă de coproprietate a nigerianului Victor Nsofor Obinna sau a fundaşului Marco Andreolli.

În schimb, agenţia Calciomercato notează că oferta milanezilor pentru Chivu a scăzut la opt milioane de euro plus Obinna, deoarece Interul a rămas singurul club interesat de cumpărarea internaţionalului român. FC Barcelona şi Real Madrid, aflate şi ele în cursa pentru Chivu, s-au întărit în defensivă cu Gabi Milito şi, respectiv Pepe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici