Chivu: Mutu este tentat de un transfer la AS Roma

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat că atacantul formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, este tentat de un transfer la AS Roma şi a precizat că acesta i-a cerut informaţii despre vicecampioana Italiei, informează agenţia Calciomercato, citând cotidianul Il Messaggero.

16 afișări
Imaginea articolului Chivu: Mutu este tentat de un transfer la AS Roma

Chivu: Mutu este tentat de un transfer la AS Roma (Imagine: Mediafax Foto)

"Mutu este tentat de un transfer la AS Roma. Mi-a cerut informaţii, dar ştia deja multe lucruri. Ar fi o achiziţie extraordinară pentru o echipă deja puternică şi competitivă", a spus Chivu.

Internaţionalul român, împreună de soţia sa Consuelo şi cu cele două fetiţe, Adriana şi Maya, au aterizat la ora locală 09.55, pe Aeroportul Fiumicino din Roma, şi era aştepta în jurul orei 13.30 să ajungă la Florenţa, informează cotidianul Il Romanista.

Întâmpinat la aeroport de doi suporteri ai Romei care l-au întrebat dacă va juca din sezonul viitor la vicecampioana Italiei, Mutu a răspuns: "Nu ştiu".

Oficialii Romei aşteaptă întâlnirea dintre Mutu şi conducătorii clubului Fiorentina, iar în cazul în care cele două părţi nu vor ajunge la niciun acord ar putea face o ofertă de 18 milioane de euro.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici