Chivu nu a fost convocat pentru meciul cu Brescia

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, nu a fost convocat de antrenorul Leonardo pentru meciul cu Brescia, de vineri, din campionatul Italiei, din cauza unei accidentări, informează La Repubblica.

6 afișări
Imaginea articolului Chivu nu a fost convocat pentru meciul cu Brescia

Chivu nu a fost convocat pentru meciul cu Brescia (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Chivu are o problemă musculară şi o lovitură la picior care l-a deranjat în ultimele zile, însă nimic grav", a declarat Leonardo.

Tehnicianul italian nu va putea conta la meciul cu Brescia nici pe Cambiasso (accidentat) şi Thiago Motta, care acuză o stare de oboseală.

Potrivit sursei citate, Leonardo a dorit să-i menajeze pe cei trei în vederea partidei cu Bayern Munchen, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Nici atacantul român Denis Alibec nu se regăseşte între cei 20 de jucători convocaţi pentru partida cu Brescia, contând pentru etapa a 29-a din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici