Chivu: Nu mă aştept la o primire specială pe Olimpico

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, într-un interviu acordat în ziarul Corriere Dello Sport, că la meciul de duminică pe care campioana Italiei îl va disputa pe terenul fostei sale formaţii, AS Roma, nu se aşteaptă la o primire specială din partea spectatorilor.

13 afișări
Imaginea articolului Chivu: Nu mă aştept la o primire specială pe Olimpico

Chivu: Nu mă aştept la o primire specială pe Olimpico (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Inter, ca şi în sezonul trecut, dacă joacă cum ştie, nu se teme de nicio altă formaţie. Nu mă aştept la o primire specială pe Olimpico. Nu voi uita cei patru ani petrecuţi la Roma, care au fost cei mai importanţi din viaţa mea. Oamenii au ţinut foarte mult la mine, iar eu am dat tot ce am putut. Dacă fanii la partida de dumincă mă vor fluiera, este dreptul lor. Antidotul cel mai bun la fluierături va fi indiferenţa", a precizat căpitanul echipei naţionale a României.

Chivu a ţinut să facă unele referiri la fostul patron al clubului din capitala Italiei, Fancesco Sensi, care a încetat din viaţa în 17 august 2008 la vârsta de 82 de ani: "Împreună cu Capello a crezut în valoarea mea şi m-a adus la echipa din capitala Italiei. Sensi a fost o persoană extraordinară, un om de fotbal care a făcut mult bine celor care au iubit Roma. Simt un mare regret că nu se mai află printre noi. O mare parte din rezultatele pozitive obţinute de Roma de-a lungul istorie i se datorează lui"

De asemenea, fundaşul român a dezvăluit că a rămas încă bun prieten cu mulţi din jucătorii care formează actualul lot condus de Luciano Spalletti. "Cu Totti, De Rossi şi Aquilani vorbesc des la telefon. Glumim şi ne urăm succes înainte de joc. Nu ştiu dacă mai sunt supăraţi după ce noi am câştigat sezonul precedentul titlu, întrebaţi-i pe ei. Eu spun doar că am câştigat un campionat corect în care cel mai bun a ieşit învingător", a completat internaţionalul român.

Partida AS Roma-Internazionale Milano, din runda a şaptea din Serie A, este programată duminică, de la ora 21.30, pe stadionul Olimpico din capitala Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici