Chivu, suspendat o etapă în Cupa Italiei

Fundaşul român al formaţiei Internazionale Miano, Cristian Chivu, a fost suspendat pentru un meci în Cupa Italiei, la fel ca şi coechipierul său, Mario Balotelli, după partida cu AS Roma, din finala competiţiei, în urma căreia Francesco Totti, căpitanul romanilor, va sta patru etape.

13 afișări
Imaginea articolului Chivu, suspendat o etapă în Cupa Italiei

Chivu, suspendat o etapă în Cupa Italiei (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Judecătorul Sportiv Gianpaolo Tosel a decis suspendarea lui Chivu şi Balotelli pentru proteste, conform presei italiene, cei doi primind câte un cartonaş galben pe parcursul meciului.

În schimb, Francesco Totti a fost suspendat pentru un fault asupra lui Balotelli, pentru care, la finala de miercurea trecută, a fost eliminat.

Gruparea AS Roma a fost amendată cu 40.000 de euro pentru insultele rasiste ale fanilor şi pentru aruncarea de petarde şi sticle pe teren, în timp ce clubul Inter a primit o amendă de 2.500 de euro.

Formaţia Internazionale Milano, cu românul Cristian Chivu integralist, a câştigat Cupa Italiei, după ce a învins, la 5 mai, cu scorul de 1-0, echipa AS Roma, în finala disputată pe stadionul Olimpic din Roma.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici