Chivu va fi indisponibil aproximativ două luni

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, care a suferit o leziune la ligamentul colateral intern al genunchiului stâng, la meciul cu Reggina, din etapa a X-a a campionatului Italiei, va fi indisponibil aproximativ două luni, informează presa din Italia.

11 afișări
Imaginea articolului Chivu va fi indisponibil aproximativ două luni

Chivu va fi indisponibil aproximativ două luni (Imagine: Mediafax Foto)

"Două luni pauză pentru Chivu din cauza leziunii la ligamentul colateral intern al genunchiului stâng suferită la meciul cu Reggina", anunţă cotidianul Il Messaggero.

Accidentările din ultima perioadă din lotul campioanei Italiei l-au forţat pe tehnicianul Jose Mourinho să includă trei jucători de la formaţia a doua a clubului, Tremolada, Bolzoni şi Destro, în lotul cu care va aborda meciul de marţi, în faţa echipei Anorthosis Famagusta, din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor.

"L-am pierdut pe Chivu, care are probleme la genunchi, în vreme ce Crespo, Obinna şi Samuel nu sunt pe lista UEFA. Îl voi include în lot pe Santon, iar Cambiasso şi Bolzoni vor fi sigur pe teren. De asemenea, vor veni şi alţi câţiva jucători de la Primavera", a menţionat Mourinho.

Chivu s-a accidentat, sâmbătă, în minutul 75 al partidei câştigate de Internazionale Milano, scor 3-2, pe terenul echipei Reggina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici