Chris Froome a câştigat etapa a XV-a a Turului Franţei

Ciclistul britanic al echipei Sky, Chris Froome, a câştigat, duminică, etapa a XV-a a Turului Franţei, disputată între Givors şi Mont Ventoux, pe o distanţă de 242,5 kilometri, şi s-a distanţat în clasamentul general.

200 afișări
Imaginea articolului Chris Froome a câştigat etapa a XV-a a Turului Franţei

Chris Froome (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Froome i-a devansat în această etapă încheiată în ascensiune pe columbianul Nairo Quintana (Movistar) cu 29 de secunde şi pe spaniolul Mikel Nieve (Euskaltel) cu un minut şi 23 de secunde.

Britanicul în vârstă de 28 de ani a reuşit a doua victorie de etapă în această ediţie a Turului Franţei, după cea de la Ax-3 Domaines, şi a treia din întreaga carieră.

În clasamentul general, Chris Froome are un avans de patru minute şi 14 secunde faţă de olandezul Bauke Mollema (Belkin) şi de patru minute şi 25 de secunde faţă de spaniolul Alberto Contador (Saxo).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici