Euro 2020. Christian Eriksen, primul mesaj la două zile de când s-a prăbuşit pe teren. / Medic: „Christian era plecat, practic, era mort”

  • Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului Danemarca - Finlanda de la Euro 2020.
  • Eriksen a fost resuscitat aproximativ 18 minute pe teren, apoi a fost transportat la spital.
  • Medicul Martin Boesen a confirmat că fotbalistul a suferit un stop cardio-respirator.
13006 afișări
Imaginea articolului Euro 2020. Christian Eriksen, primul mesaj la două zile de când s-a prăbuşit pe teren. / Medic: „Christian era plecat, practic, era mort”

Euro 2020. Christian Eriksen a transmis primul mesaj la două zile de când s-a prăbuşit pe teren. / Medic: „Christian era plecat, practic era mort”

Christian Eriksen, fotbalistul danez care s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului Danemarca - Finlanda de la Euro 2020, a trimis primul mesaj de pe patul de spital.
 
Eriksen a fost resuscitat aproximativ 18 minute pe teren, apoi a fost transportat la spital. 
 
"Vă mulţumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înţeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine", a transmis Christian Eriksen prin intermediul cotidianului italian Gazzetta dello Sport.
 

Medicul naţionalei Danemarcei, Martin Boesen, cel care i-a salvat viaţa lui Christian Eriksen, a vorbit despre momentele dramatice prin care a a trecut fotbalistul.

 
„Christian era plecat, practic, era mort. Era în stop cardiac. Nu ştiu cum am reuşit să-l readucem la viaţă, totul s-a întâmplat rapid. Niciunul dintre noi nu ştie încă ce s-a întâmplat de fapt cu Christian,” a mărturisit medicul. 
 
De asemenea, Martin Boesen a confirmat că fotbalistul a suferit un stop cardio-respirator. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici