Christian Horner a fost iertat şi va rămâne la conducerea Red Bull F1

Christian Horner va rămâne şeful campioanei de Formula 1, Red Bull, după ce a fost exonerat miercuri de un presupus comportament necorespunzător faţă de o angajată.

390 afișări
Imaginea articolului Christian Horner a fost iertat şi va rămâne la conducerea Red Bull F1

Christian Horner a fost iertat şi va rămâne la conducerea Red Bull F1

Compania austriacă de băuturi energizante care deţine echipa campioană din F1 a emis o declaraţie după o anchetă independentă şi înaintea cursei de deschidere a sezonului de sâmbătă, în Bahrain.

"Red Bull poate confirma că plângerea a fost respinsă", a declarat un purtător de cuvânt al Red Bull pentru Reuters.

"Red Bull este încrezătoare că ancheta a fost corectă, riguroasă şi imparţială".

Horner, care este căsătorit cu fosta cântăreaţă de la Spice Girls, Geri Halliwell, negase acuzaţiile şi a continuat să conducă echipa în timpul investigaţiei, în ceea ce el a spus că a fost o activitate normală.

"Raportul de investigaţie este confidenţial şi conţine informaţii private ale părţilor şi ale terţilor care au asistat la investigaţie şi, prin urmare, nu vom face alte comentarii din respect pentru toţi cei implicaţi", a precizat Red Bull.

"Red Bull va continua să se străduiască să îndeplinească cele mai înalte standarde la locul de muncă", a conchis acesta.

În declaraţie se precizează că reclamantul are dreptul de a face apel.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici