Cinci suporteri reţinuţi înaintea derbiului Rapid - Steaua

Patru suporteri ai echipei Rapid şi un susţinător al formaţiei Steaua au fost reţinuţi, duminică seară, în zona stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu, înaintea derbiului din etapa a XIV-a a Ligii I, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

19 afișări
Imaginea articolului Cinci suporteri reţinuţi înaintea derbiului Rapid - Steaua

Cinci suporteri reţinuţi înaintea derbiului Rapid - Steaua (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Înainte de meci au fost reţinuţi patru suporteri ai formaţiei Rapid, care au aruncat cu fumigene înspre un grup de fani stelişti. Asupra unui al cincilea suporter, dar stelist, s-a găsit un baston telescopic din material metalic de aproximativ 50 centimetri. Suporterii au fost conduşi la secţia 20 şi cel mai probabil la finalul partidei vor fi amendaţi", a declarat Militaru.

Peste 500 de jandarmi şi 386 de poliţişti asigură ordinea atât în jurul, cât şi în incinta Stadionului Giuleşti - Valentin Stănescu la derbiul Rapid - Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici