Cine este iubita lui Haaland: Isabel Haugseng Johansen, fostă vânzătoare, s-a mutat cu starul norvegian

Erling Braut Haaland, atacantul de 22 de ani de la Manchester City, născut la Leeds, dar crescut la Bryne, în Norvegia sa natală, nu mai vorbeşte doar despre mingea ca fiind singurul partener de viaţă.

9978 afișări
Imaginea articolului Cine este iubita lui Haaland: Isabel Haugseng Johansen, fostă vânzătoare, s-a mutat cu starul norvegian

Cine este iubita lui Haaland: Isabel Haugseng Johansen, fostă vânzătoare, s-a mutat cu starul norvegian

Din noiembrie, a fost oficială povestea fotbalistului cu Isabel Haugseng Johansen, o fată cu care intenţiile atacantului par a fi cu adevărat serioase.

Frumoasă, inteligentă, foarte sociabilă şi vorbăreaţă, aşa o descriu prieteni. Fosta vânzătoare a unui magazin de îmbrăcăminte, are 18 ani.

Haugseng Johansen tocmai a absolvit liceul şi, după câteva luni de relaţie la distanţă, a reuşit în sfârşit să ajungă la iubirea ei din Manchester, părăsind oraşul de 12.000 de locuitori din fiordurile norvegiene în care cei doi s-au cunoscut.

În urmă cu doar câteva săptămâni, ea mânca sandvişuri cu peşte la cantina şcolii, acum paparazzii britanici au văzut-o conducând un Rolls Royce Cullinan alb în valoare de 368.000 de euro (aparent cumpărat de iubitul ei) în Cartierul Nord, cartierul în care cuplul locuieşte în prezent. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici