Cine va fi adversara Simonei Halep la US Open

Tragerea la sorţi pentru US Open 2018 are loc joi seară, de la ora 21:00 (ora României). Simona Halep va fi principală favorită pentru al patrulea turneu de Mare Şlem consecutiv, în timp ce Mihaela Buzărnescu o însoţeşte pe lista capilor de serie, pe poziţia 21.

3994 afișări
Imaginea articolului Cine va fi adversara Simonei Halep la US Open

Cine va fi adversara Simonei Halep la US Open

Semifinalistă în 2015 la New York, Simona intră în cursă cu un palmares excelent de 15 victorii şi 2 înfrângeri în turneele de Mare Şlem pe 2018. Forma arătată în dubla Montreal - Cincinnati, concretizată cu titlu şi finală, provocările trecute cu brio în zilele cu aşteptări nesfărşite şi apoi forcinguri condensate din pricina supra-aglomerării programului zugrăvesc portretul unei jucătoare care, deja, a adunat un capital enorm de încredere şi o aură din ce în ce mai evidentă în faţa adversarelor sale, care îi ştiu de frică, la propriu. Simona a reuşit să câştige şi fără a fi la nivel maxim, a deţinut controlul astfel încât antrenorul putut chiar să ofere o lecţie în plus în meci, refuzând să coboare din lojă, deşi fusese chemat.

România are 6 reprezentante pe tabloul principal de la US Open 2018, Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Monica Niculescu şi Ana Bogdan. Alexandra Dulgheru poate ajunge şi ea acolo, dacă trece de calificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici