Ciobotariu: Probabil azi voi semna un contract cu Pandurii

Tehnicianul Liviu Ciobotariu a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că se află în discuţii avansate cu clubul Pandurii Târgu Jiu şi cel mai probabil va semna un contract cu gruparea gorjeană miercuri după-amiază.

18 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu: Probabil azi voi semna un contract cu Pandurii

Ciobotariu: Probabil azi voi semna un contract cu Pandurii (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Sunt în discuţii avansate cu clubul Pandurii Târgu Jiu. În această după-amiază voi merge la Târgu Jiu pentru a negocia contractul. Probabil îl voi şi semna. Nu pot să spun încă nimic de obiectivele echipei, voi vorbi doar după ce voi semna contractul, pe care este foarte probabil să-l parafez azi", a spus Ciobotariu.

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul pe care în avea cu gruparea gorjeană, lucru pe care l-au făcut şi secunzii Mircea Irimescu, Silviu Lung şi Fane Cioacă. Sorin Cârţu a fost antrenorul echipei gorjene timp de un an, după ce a ajuns la Târgu Jiu în data de 23 septembrie.

Liviu Ciobotariu antrenează de la sfârşitul anului 2008 formaţia CS Otopeni, echipă pe care a promovat-o în Liga I în sezonul 2008/2009. La începutul primului sezon de Liga I pentru CS Otopeni, conducerea clubului a decis să-i rezilieze contractul lui Ciobotariu, care a revenit la gruparea ilfoveană la sfârşitul anului 2008. Liviu Ciobotariu a rămas la conducerea tehnică a echipei CS Otopeni şi după ce a retrogradat în Liga a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici