Ciocan: 33 de persoane prinse şi audiate în urma incidentului de la Dinamo

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că nu a fost depusă nicio plângere penală în cazul incidentului produs joi seară la finalul meciului Dinamo - CS Zlatna, în timpul căruia au fost agresaţi mai mulţi suporteri dinamovişti, dar că au fost prinse 33 de persoane.

23 afișări
Imaginea articolului Ciocan: 33 de persoane prinse şi audiate în urma incidentului de la Dinamo

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan (Imagine: Mediafax Foto)

Un incident violent a avut loc, joi seară, la finalul meciului Dinamo - CS Zlatna, din Cupa României, mai mulţi suporteri ai echipei dinamoviste fiind atacaţi de un grup de aproximativ 50 de persoane, în timp ce se aflau la o terasă din faţa stadionului.

Christian Ciocan a spus că, până la acest moment nu a fost depusă nicio plângere penală din partea vreunei persoane care ar fi fost agresată în timpul conflictului, însă există un termen legal de 60 de zile în care poate fi făcut acest lucru.

Ciocan a precizat că în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ultraj şi încăierare şi, totodată, două persoane în maşinile cărora au fost găsite două cozi de topor sunt cercetate pentru port de armă albă.

Conform sursei citate, în scandal au fost implicate două grupuri, iar 33 de persoane au fost prinse.

"Am prins 33 de persoane, ceilalţi au reuşit să fugă", a spus Chirstian Ciocan, care a adăugat că, în cursul zilei de vineri, vor fi identificaţi şi ceilalţi participanţi la incident în baza declaraţiilor persoanelor prinse.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a adăugat că un număr de 57 de persoane sunt cercetate în urma incidentelor provocate la finalul a două partide de fotbal, o parte dintre aceştia fiind implicaţi şi în scandalul de joi seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici