Ciocnire violentă între fanii diamovişti şi jandarmi

O serie de ciocniri violente între fanii echipei Dinamo şi jandarmii ce asigură securitatea la meciul cu Gloria Buzău s-au produs în minutul 25, la scurt timp după ce gazdele au deschis scorul.

1 afișare
Imaginea articolului Ciocnire violentă între fanii diamovişti şi jandarmi

Ciocnire violentă între fanii diamovişti şi jandarmi

Ioviţă a marcat pentru 1-0 în minutul 24 şi, imediat după gol, provocaţi şi de susţinătorii Gloriei Buzău, fanii dinamovişti au început să arunce cu beţe de steag, pietre şi alte obiecte în direcţia forţelor de ordine şi a suporterilor adverşi.

Jandarmii au intervenit în forţă în rândul suporterilor ce au luat loc la peluza din spatele porţii apărate de Bogdan Lobonţ, lovind mai multe persoane cu bastoanele din dotare. Mai mulţi suporteri dinamovişti au ripostat lovind şi ei cu beţele de la steaguri în reprezentanţii forţelor de ordine.

Spiritele s-au calmat după aproximativ 5 minute, după o discuţie între liderii fanilor dinamovişti şi jandarmi. Pentru moment, nicio persoană nu a fost reţinută sau scoasă în afara stadionului de reprezentanţii forţelor de ordine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici