Ciprian Marica despre Simona Halep: Superbă lecţie de dârzenie!

Fotbalistul echipei Getafe, Ciprian Marica, a notat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că jucătoarea de tenis Simona Halep a dat o "superbă lecţie de dârzenie" la meciul cu Petra Kvitova, din semifinalele turneului de la Madrid, în care românca a revenit după ce a pierdut primul set.

332 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica despre Simona Halep: Superbă lecţie de dârzenie!

Ciprian Marica (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Superbă lecţie de dârzenie! Să nu renunţi niciodată, sa lupţi să îţi corectezi slăbiciunile când nimeni nu mai crede în tine. Şi sa câştigi... Ce revenire... Bravo, Simona Halep! Respect!", a scris Marica.

"DAAAAAAA !!! A noastră este în finala de la Madrid !!! Felicitări Simona Halep! Suntem mândri de tine! Şi suntem alături de tine şi mâine! Hai România!", a mai notat fotbalistul imediat după meciul câştigat de Simona Halep.

Tot sâmbătă, Marica a postat o fotografie în care apare alături de actorul Horaţiu Mălăele, alături de mesajul: "Haaaaleep Haaaaleep !!!! Cu Horaţiu Mălăele ţinem pumnii strânşi campioanei noastre".

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 5 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii de 3.671.405 euro, învingând-o cu scorul de 6-7 (4), 6-3, 6-2 pe sportiva cehă Petra Kvitova, a cincea favorită şi locul 6 mondial.

Halep s-a impus în două ore, 36 de minute şi 38 de secunde.

Simona Halep o va întâlni în finală pe câştigătoarea meciului dintre jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 3 şi locul 3 mondial, şi sportiva rusă Maria Şarapova, a opta favorită şi locul 9 WTA.

Prin accederea în finală, românca şi-a asigurat un premiu de 342.600 de euro şi 650 de puncte WTA.

Halep va juca duminică pentru prima dată o finală de turneu Premier Mandatory, cea mai importantă categorie de după Grand Slam. Ea a mai jucat anterior în semifinalele unui turneu Premier Mandatory, la Indian Wells, în luna martie, meci pierdut în faţa sportivei poloneze Agnieszka Radwanska.

Simona Halep a câştigat până în prezent şapte turnee, dintre care şase în 2013 (Nürnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia) şi unul în 2014 (Doha). Românca nu a mai pierdut o finală WTA din 2012. Conform WTA, ea a fost învinsă în finalele de la Fes în 2010 şi 2011 şi Bruxelles în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici