Ciprian Marica: Mă simt din ce în ce mai bine

Atacantul Stelei, Ciprian Marica, a declarat la finalul meciului Steaua - Sturm Graz, scor 1-0, că se simte din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic.

1 afișare

Jucătorul de 30 de ani a fost titular și a marcat golul victoriei, în minutul 61, înainte de a fi schimbat, în minutul 75, cu Cătălin Ștefănescu.

”A fost un meci de pregătire, am fost motivați să câștigăm, pentru că asta ne propunem la fiecare partidă. Antrenorul a considerat că trebuie să mă menajeze meciul trecut, astăzi a fost vorba să joc 45 de minute. Cert este că mă simt din ce în ce mai bine, duc efortul din ce în ce mai bine și asta vede. Ne lipsesc încă relațiile de joc și automatismele, dar lucrăm”, a declarat Ciprian Marica.

Atacantul Stelei a vorbit și despre Timo Gebhart, fotbalist pe care l-a avut coleg la VfB Stuttgart și care este în atenția Stelei: ”Este un jucător cu peste 100 de meciuri în Bundesliga, are și el nevoie de Steaua. Are 26 de ani, are timp, eu cred că este un plus”, a mai spus Marica.

Steaua a câștigat cu 1-0 amicalul cu Sturm Graz, al treilea meci din al doilea stagiu de pregătire din Antalya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici