Ciprian Marica: Nu sunt în măsură să spun ce nu merge la naţională, eu am jucat doar şapte minute

Atacantul Ciprian Marica a declarat, marţi, la Sport .ro, după meciul Belarus - România, scor 0-0, din grupa D a preliminariilor Euro-2012, că nu este în măsură să spună ce nu merge la naţională, deoarece el a jucat doar şapte minute.

12 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica: Nu sunt în măsură să spun ce nu merge la naţională, eu am jucat doar şapte minute

Ciprian Marica: Nu sunt în măsură să spun ce nu merge la naţională, eu am jucat doar şapte minute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne gândim deja la următorul meci, n-avem timp să fim trişti. Am încercat să-mi ajut echipa cât am putut. Am luat două puncte, e puţin. Sperăm într-un rezultat bun la Paris. Răzvan e susţinut de noi, ţelul nostru e comun, ne bazăm unii pe alţii. Şansele de calificare au scăzut, dar nu se pune problema să nu mai venim la echipa naţională. Moralul e puţin scăzut după aceste rezultate. Nu sunt în măsură să spun ce nu merge la naţională, eu am jucat doar şapte minute", a afirmat Marica la Sport.ro.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată marţi, la Minsk, în compania selecţionatei Belarusului, în al doilea meci din cadrul grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012. În primul meci din grupă, disputat vineri, România a terminat la egalitate, scor 1-1, în compania selecţionatei Albaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici